У Калуші “Міська варта” дезінфікує приміщення генератором холодного туману

Дезінфекцію проводять відповідно до рішення засідання антикризового штабу з протидії поширенню коронавірусу COVID-19 на території Калуської міської ОТГ, з метою запобігання поширенню захворюваності на коронавірус COVID-19.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради повідомило про проведення дезінфекційних заходів.Впродовж 23-24 березня здійснено дезінфекцію в усіх приміщеннях структурних підрозділів Калуської міської ради та в громадських установах генератором холодного туману з використанням дезінфекційного засобу "Бланідас". До робіт залучено працівників громадського формування Калуська «Міська варта».Управління з питань надзвичайних ситуацій вкотре звернулося до калушан із відповідальністю виконувати усі протиепідемічні заходи для недопущення поширення вірусу.Усні прийоми громадян скасовуються до того часу, поки не буде прийняте особливе розпорядження.Усні прийоми громадян тимчасово не проводитимуть: міський голова, секретарі міської ради, заступники міського голови, керуючі справами виконкому, в. о. старост старостинських округів та керівники виконавчих органів міськради.

Джерело: http://firtka.if.ua/blog/view/u-kalushi-miska-varta-dezinfikuie-primishchennia-generatorom-kholodnogo-tumanu-foto

Всі права застережено ©2018-2024 Івано-Франківське регіональне відділення асоціації міст України