Надвірнянські медики отримали чергову допомогу

Надвірнянські медики отримали чергову допомогу

«Подбайте про лікарів і вони подбають про вас» – саме під такою назвою черговий проект, переможцем якого стала Надвірнянська міська рада в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога» Фонду «Відродження». Проект вдалось реалізувати завдяки зусиллям відділу інвестиційної політики та муніципального розвитку міської ради та за сприяння народного депутата України Зіновія Андрійовича та Асоціації міст України. В рамках даного проекту КНП “Надвірнянська центральна районна лікарня” отримала сьогодні засоби індивідуального захисту, а саме: респіратори FFP3, халати одноразові, окуляри захисні, дезінфікуючі засоби, рукавички, шапочки.

Надвірнянські медики отримали чергову допомогу
Надвірнянські медики отримали чергову допомогу

Фонд «Відродження» активно долучився  до боротьби з пандемією коронавірусної інфекції в Україні та започаткував благодійну  акцію серед громад на отримання допомоги для медичних працівників. Було подано понад 1000 заявок, серед яких і Надвірнянської міської ради.

Пріоритет надавали регіонам із найбільшою кількістю офіційно зареєстрованих випадків COVID-19, і лікарням, що визначені місцевими Департаментами охорони здоров’я як опорні та резервні під час пандемії.

Разом із грантерами Фонд планує витратить на пряму допомогу медичним закладам та працівникам 1 млн 350 тис грн. На сьогодні вже проведено закупівлі засобів індивідуального захисту медичних працівників та передано громадам, які стали переможцями проекту.

В сьогоднішній час важливо, як ніколи, об’єднати свої зусилля та залучати всі можливі ресурси для підтримки медичних закладів, які сьогодні ведуть активну боротьбу з коронавірусною інфекцією. Подбаймо про лікарів і вони подбають про нас!

Джерело: http://nadvirnamr.gov.ua/news/nadvirnians-ki-medyky-otrymaly-cherhovu-dopomohu/?fbclid=IwAR0lBqQphV8K_3wBGG86GbraCUdlZOCvTFRThbGLk7o_FVxBRsXxwCZs1-U

Всі права застережено ©2018-2024 Івано-Франківське регіональне відділення асоціації міст України