«Інструменти локального економічного розвитку. Досвід успішних громад України та Польщі» - онлайн форум 23 лютого. Програма

23 лютого  з 10.00 до 12.00 відбудеться онлайн форум «Інструменти локального економічного розвитку. Досвід успішних громад України та Польщі».
Захід проводить ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» за підтримки парламентського Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Міністерства розвитку громад та територій України, Програми Study Tour to Poland.
Асоціація міст Україні виступає співорганізатором форуму.
 
 Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан виступить одним із спікерів форуму. Онлайн відео заходу транслюватиметься на сайті АМУ.
 
Організатори форуму запрошують учасників обговорити такі питання:
  1. Як формувати конкурентоспроможність громад?
  2. Яка роль зовнішніх експертів в допомозі та формуванні і розвитку економічного розвитку, розробки стратегій та інших важливих документів?
  3. Формування дискусій щодо розвитку експертного середовища.
  4. Особливості запровадження тих чи інших практик та документів різного рівня громад (розмір, стан економічного розвитку, розвиненість території).
  5. Які найближчі кроки, пов’язана з потребою або існуючими підходами до зміни Законодавства в сфері місцевого економічного розвитку, державної політики тощо?
  6. Як пов’язана державна стратегія регіонального розвитку з місцевим економічним розвитком і чи є потреба додаткового узгодження нормативних документів?
 
За детальнішою інформацією звертайтеся до Галини Сегеди, +389077052366, +380632885982halyna.seheda@gmail.com

Всі права застережено ©2018-2024 Івано-Франківське регіональне відділення асоціації міст України