Перші результати налагодження співпраці між територіальними громадами Прикарпаття

Відбулися перші окремі установчі онлайн-зустрічі робочих груп Долинської, Болехівської, Брошнів-Осадської, Вигодської та Перегінської територіальних громад, які напрацьовують пропозиції до співробітництва цих громад. Захід проводиться в рамках проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та співпрацю» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується відповідно до грантової угоди між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та Німецьким товариством Міжнародного співробітництва (GIZ).
Під час зустрічей проведено узгодження всіма учасниками напрямку міжмуніципального співробітництва, а саме: «Створення Центру підтримки бізнесу». Кожна робоча група окреслили своє бачення цього партнерства, напрямку співробітництва та пріоритетну тематику проєкту, підготовка та реалізація якого може відбуватися, як за кошти національних чи міжнародних фондів, так і за кошти власних бюджетів громад.
Як зазначив виконавчий директор Івано-Франківського регіонального відділення ВАОМС «Асоціація міст України» Юрій Стефанчук: «Ціль будь-якого партнерства – це забезпечення сталого розвитку територій та задоволення потреб кожної територіальної громади».
  

Всі права застережено ©2018-2024 Івано-Франківське регіональне відділення асоціації міст України