Громадам презентовано інструмент забезпечення потреб — платформу Prozorro+

На спільній нараді Асоціації міст України та ДП «Прозорро» було презентовано безкоштовну платформу Prozorro+.
Експерт АМУ Євгеній Шаповалов виступив модератром зустрічі. Він розповів про роботу Асоціації міст України з підтримки муніципалітетів України в умовах воєнного стану, а також про шляхи пошуку дієвих інструментів для залучення донорської допомоги.

Генеральный директор ДП «Прозорро» Василь Задворний презентував сільським, селищним, міським головам, та заступникам платформу Prozorro+. Безкоштовна платформа Prozorro+ допомагає знайти постачальників найбільш затребуваних товарів — продукти харчування, вода, пальне, ноутбуки, рації, планшети, тактичний одяг та інший текстиль, а також бронежилети, каски та інші товари для потреб ТрО. Якщо орган місцевого самоврядування не може профінансувати закупівлю цих товарів, платформа допомагає з пошуком донорських організацій, готових оплатити потребу. 

Асоціація міст України закликає органи місцевого самоврядування звернути увагу на такий інструмент пошуку та швидкої закупівлі необхідних товарів.
Також АМУ спільно з ДП «Прозорро» запланували додатковий захід-навчання щодо роботи із Prozorro+ для працівників органів місцевого самоврядування, які безпосередньо здійснюють публічні закупілі. 
Щоб отримати запис заходу, звертайтеся до регіональних відділень АМУ.

Всі права застережено ©2018-2024 Івано-Франківське регіональне відділення асоціації міст України