Тлумацька ОТГ бере курс на розвиток туристичної галузі

«Все буде туризм» – під такою назвою у Тлумачі відбулось засідання круглого столу, в якому взяли участь голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський, народний депутат України Анна Романова, голови районної ради – Василь Двояк та райдержадміністрації Іван Драгомирецький.

Під час заходу обговорили перспективи розвитку туризму через об’єднання у регіональний туристичний кластер, а також налагодження комунікації між владою та бізнесом у сфері туризму.

Учасники круглого столу обговорили напрямки співпраці, створення належної інфраструктури, що збільшило б приплив туристів, розроблення єдиної стратегії розвитку туризму спільно із Дністровським каньйоном.

Під час дискусії міський голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський наголосив, що першочерговим завданням району загалом і громади зокрема є популяризація та розвиток місцевого туризму. Але передовсім це потребує створення належних умов та активності щодо написання різних проектів, які зацікавлять зовнішнього та внутрішнього інвестора. Спільна праця громади і влади може дати значні результати на шляху розвитку туристичної галузі, звернув увагу голова ОТГ.

Також у рамках зустрічі Роман Круховський підписав меморандум про співробітництво Тлумацької ОТГ з Тлумацькою районною адміністрацією, Тлумацькою районною радою та представниками туристичного бізнесу. За його словами, відтепер підписаний меморандум зобов’язує усі сторони працювати над продуктом туристичного Покуття.

Джерело: https://pravda.if.ua/tlumacka-otg-bere-kurs-na-rozvitok-tu/

Всі права застережено ©2018-2024 Івано-Франківське регіональне відділення асоціації міст України